Prima Serbare Campeneasca – Mother’s Day

Biletele de intrare sunt acum dinsponibile

Folositi butoanele de mai jos pentru a cumpara bilete. Copiii sub 14 ani au intrarea libera.
Plata se face prin PayPal, cu credit card sau cont PayPal (nu este necesar sa creeati cont). Dupa efectuarea platii, pastrati sau tipariti emailul pentru confirmare.La initiativa si cu eforturile extraordinare ale organizatiei Romanian American League, in data de 8 si 9 Mai anul acesta, se va organiza in perimetrul Bisericii Ortodoxe Romane “Sfanta Treime” din Miramar, Florida o Serbare Campeneasca cu ocazia Zilei Mamei (Mother’s Day). Aceasta manifestare social culturala cu un caracter national intentioneaza sa fie un eveniment pentru comunitatea Romano- Americana din Flroda, dar nu numai. Sa fie un prilej de sarbotorire festiva a Mamelor intr-un cadru organizat, cu activitati artistice si culturale, de socializare si voiebuna.

   Motiv pentru care, comunitatea este invitata sa participe si sa isi declare ferm intentia de a fi parte la acest eveniment extraordinar. Fara acest angajament anticipat si cerut de catre organizatori, evenimentul nu poate avea un succes garantat. Este necesar de stiut numarul aproximativ al persoanelor care au intentia sa participe, pentru a ajuta punctele de deservire sa isi determine volumul produselor oferite. Numarul general al participantilor este limitat, inclusiv al celora care doresc statutul special de VIP. Cumpararea in avans a biletelor de participare se poate face in acest moment la un pret redus. Reduceri de preturi sunt oferite deasemeni pentru toti membrii Ligii.

   Contactati organizatorii la email roamleague@aol.com, pe www. romanianamericanleague.org sau la tel. (954) 474-6605 pentru rezervari. Solicitam voluntari pentru diferite aspecte organizatorice.

   Impreuna putem face ca acest eveniment sa fie unul de succes. Sa avem increderea si sa dam dovada ca acest eveniment poate fi repetat anual.

 Viorica Craciun

Director Departamentul Relatii Publice, RAL

Serbare 2015 back copySerbare+2015-Front-March copy