Serbarea Campeneasca – Mai 2015

Au trecut citeva zile de la acest eveniment si este momentul pentru o analiza. Aceasta pentru ca din analize invatam; ce a fost bine, ce a fost gresit conceput. Desi participarea membrilor comunitatii a depasit cele mai pesimiste asteptari, cei care au fost prezenti s-au simtit minunat si au fost incintati de talentele celor doi solisti veniti special din Romania pentru acesta serbare. Curtea Bisericii a fost aranjata la inaltimea asteptarilor iar mincarurile traditionale nu s-au desmintit in bunatate. Poate caldura neasteptata a fost un factor negativ sau poate programarea zilelor de desfasurare nu a fost potrivita. Sau poate ca am neglijat ca multi romani muncesc Simbata…Dar nu si Simbata seara! In concluzie, putin probabil ca acesta sa fie motivul neparticiparii membrilor comunitatii romanesti la acest eveniment planificat si anuntat cu multe saptamani in urma!

Noi, organizatorii, multumim celor care au participat, copiilor care au prezentat talentele lor vocale si instrumentale, precum si Ansamblului Folcloric Balcani care a fost la inaltimea evenimentului.

Sa nu uitam sponsorii principali: Avocat Daniel Lenghea, Dr. Claudia Perdei precum si companiei Global Connect care nici macar nu a avut sansa sa distribuie premiile planuite. Multumim deasemenea celorlalti sponsori: Dl. Dorin Frai, Realtor, Dl. Adrian Peana, Constructii, si Dnei Gabriela Georgescu, Finante. Dar sa nu ii uitam pe putinii voluntari, cum ar fi studenta Ioana Kathy Huzdup, Gelu Comanescu si Dna Ana-Maria Peana.

Atmosfera de petrecere si voie buna a fost in mod excelent intretinuta de Emilia Dorobantu, Adrian Naidin si Ana Maria Ferentz. Nici unul nu s-a simtit retinut de prezenta subtire a audientei si ne-au aratat maiestria lor artistica, si marea dragoste de a cinta. Secvente din spectacole vor putea fi vazute pe TVR International, filmari facute de Dan Mutuliga la cererea statiei.

Romanian American League, va analiza in amanunte slaba primire a evenimentului de catre membrii comunitati si in urma concluziilor vom incerca sa ne adresam problemelor in masura posibilitatilor.

Continuam sa credem in unitatea comunitatii spre binele tuturor si vom continua eforturile noastre pentru realizarea devizei Ligii; Quest for Unity and Hope. Si in final, multumim Preotului Silviu Sfera pentru prezenta la eveniment si cuvintele incurajatoare adresate.

Va doresc numai bine!

John Banu