Gala Alianta – 2016

In urma cu citeva zile, organizatia Alianta, a avut Gala de Premiere pentru anul 2016. Locul de desfasurare a fost in impunatoarea cladirea, Hall of Americans, in Washington DC.
Cu o organizare excelenta si o participare impresionanta, a fost o ocazie de mare mindrie nationala.

Desi Presedintele Aliantei este Ambasador Mark Gitenstein (Ret), imputul Dlui Consul General Dan Dimencescu in activitatea organizatiei Alianta nu este mai putin important si recunoscut. Printre participanti s-a remarcat D-na Safra Catz, CEO Oracle, Mr. John Rakota, CEO Walbridge, Ambasador al Romaniei in USA, D-l George Maior si Ambasadorul USA in Romania, D-l Hans Klemm.
A fost onorata organizatia OvidiuRO, respectiv D-na Leslie Hawke si D-na Maria Gheorghiu, pentru munca perseverenta in ajutorarea copiilor saraci din Romania, special in orasul Bacau.
Actorul/producator Ethan Hawke a prezentat inminarea diplomei de onorare.
Cu un accent principal pe relatiile economine dintre Romania si USA, a prezentarii si incurajarii culturii si traditiilor romanesti, inaintea galei propriuzise, discutiile si prezentarile tinute, au aratat nivelul ridicat de cooperare, sustinut si impulsionat de Alianta.
Un eveniment de o mare tinuta care ridica prestigiul Roamniei.

Multumiri si felicitari membrilor din bordul Aliantei pentru initiativele lor si ardoarea cu care le implementeaza.