Consulat Itinerant – 24 – 26 Februarie, 2016

Ambasada Romana din Washington DC a programat a patra sesiune de lucru pentru un Consulat Itinerant in Hollywood, FL in perioada 24-26 Februarie, 2016.

Membrii comunitatii pot sa se inregistreze pentru a primi asistenta consulara legala direct la Consulatul de pe langa Ambasada Romaniei din Washington DC, sau la organizatia noastra, prin email: roamleague@aol.com si telefon: (954) 474-6605 (954) 494-5691.

Personalul consular va contacta direct fiecare solicitant pentru a determina natura solicitarii si a indica documentele necesare pentru respectiva procedura legale.

Pentru a se evita perioadele lungi de asteptare, Consulatul va face programari in functie de durata necesara solicitarilor legale cerute. Conform conditiilor cerute de Consulat, un numar minim de 15 solicitari sunt necesare pentru mentinerea programarilor respective si mentinerea taxelor de deplasare la un nivel rezonabil.

Corespondenta prealabila dintre personalul consular si solicitanti poate sa fie de durata, motiv pentru care cererile de inregistrare trebuiesc facute cit mai din timp ,cu atit mai bine pentru ambele parti.

Principiile unei bune cooperari bilaterale vor garanta o noua sesiune de lucru fructuoasa.

John Banu
Prsident, RAL