Consulat Itinerant – Comunicat

Ianuarie 19, 2015

Comunicat,

Sectia Consulara a Ambasadei Romane din Washington DC este in curs de a programa cea de a treia sesiune a Consulatului Itinerant din Hollywood, Florida. Detaliile despre conditiile si termenii noi ceruti de Consulat pot fi cunoscute pe website-ul Ligii cit si pe cel al Ambasadei.

Organizatia noastra a inaintat o lista a solicitantilor pentru aceasta sesiune consulara pe baza cererilor adresate direct Ligii pina la data de 10 Ianuarie 2014 de catre membrii comunitatii.

Continuarea comunicarii din acest punct pentru aceasta sesiune cu Consulatul este facuta de catre Liga numai in beneficiul membrilor ei inregistrati. Persoanele care nu sunt membri in Liga si solicita asistenta consulara, pot comunica direct cu Sectia Consulara pe canalele oferite oficial de catre Consulatul Roman din Washington DC.

Membrii comunitatii au optiunea si sunt incurajati, sa devina membri ai organizatiei “Liga Romana Americana” pentru a beneficia de avantajele oferite lor. Va rugam sa consultati website-ul Ligii pentru a alege nivelul de membrie si modul de a va inregistra.

Alexandru Chihaia

Vice-President RAL